چرا ویچر ۱ بازی خیلی شاخیه و حتما باید اونو بازی کرد؟
بازی The Witcher 1 اولین بازی از مجموعه بازی های سری ویچره که در سال ۲۰۰۷ توسط شرکت معظم CD Projekt Red عرضه شد. با وجود این که ۱۳ سال از ساخت این بازی می گذره هنوز هم ویژگی هایی داره که می تونه شما رو جذب این بازی زیبا کنه. در ادامه به بررسی این ویژگی ها می پردازیم:
آشنایی با دنیای ویچر
ممکنه شما اولین برخوردتون با دنیای ویچر بازی های ویچر ۲ یا ویچر ۳ باشه. این بازی ها از اون جا که دنباله ی ویچر ۱ هستند توضیح خاصی درباره با نحوه ی شروع داستان به ما نمی ده. سریال ویچر هم که شیوه ی روایت عجیب و گنگی داره و اون رو نمی شه به عنوان مرجعی برای آشنایی با ویچر حساب کرد. برای همین برای ما دو گزینه باقی می مونه؛ کتاب های ویچر و بازی The Witcher 1 و اگه حوصله ی خوندن کتاب هارو ندارین، بازی بهترین انتخاب برای شماست. داستان ویچر ۱ از جایی شروع می شه که گرالت از دست Wild Hunt فرار کرده و هیچ چیز رو به خاطر نمیاره ولی شخصیت های بازی گرالت رو می شناسن. این انتخاب هوشمندانه مبدا زمانی بازی باعث شده تا هم نیاز به مقدمه چینی زیاد از بین بره و هم دیگه از ب بسم الله شروع نکرده باشن و بتونن مستقیم وارد داستان ها و مراحل جذاب در بازی بشن.
سیستم بازی پویا
یکی از پشم ریزون ترین مواردی که تو بازی ویچر ۱ وجود داره ایجاد یک محیط پویا برای شخصیت های بازی از طریق طراحی سبک زندگی برای اون هاست. به این صورت که دقیقا مثل دنیای واقعی شخصیت ها صبح ها از خواب پا می شن، صبحونه می خورن، به محل کار یا پاتوق شون می رن و به کارهای روزمره شون می پردازن و شب ها هم می رن خونشون شام می زنن و می خوابن. این ویژگی خارق العادست. توی بازی های مشابه و یا حتی دنباله ی سری ویچر هم نمی تونید همچین چیزی رو پیدا کنید. برای مثال توی ویچر 3 Zoltan و Dandelion بیست چهاری توی دکان Dandelion اند یا اینکه Vernon Roche همیشه توی اون غاره یا مثلا Triss کلا توی خونش تو Novigrad ئه حتی اگه رفته باشه Kovir. این ویژگی ویچر ۱ رو می تونه از خیلی بازی های شاخ هم متمایز کنه.
مکانیزم شب و روز هم به بهترین شکل ممکن در بازی وجود داره. روزها، مردم در شهر و روستا مشغول کار و شخم هستن و شب ها که مردم خوابن، داخل شهرها راهزن ها و داخل جاده ها هیولا ها منتظر شما هستن و حرکت کردن در ساعت های مختلف روز می تونه تبعات متفاوتی رو برای شما همراه داشته باشه و حتما باید به این مسئله دقت کنید. من به شخصه جرئت نمی کردم شب ها سمت مرداب برم.
درجه ی سختی چالش برانگیز
اگه ویچر ۳ یا اسکایریم رو بازی کرده باشید، متوجه شدید که سختی نه چندان بالای بازی برای گیمر های Pro خیلی جذاب نیست. اوضاع بازی ویچر 2 یه مقدار بهتره، حداقل نبرد با Kayran و اژدها و نبرد اول با Letho تا حدودی چالش برانگیزه ولی کلا روندشون اینجوریه که اول که Level شما پایینه یه مقدار به مشکل برمی خورین ولی بعد که Level تون بالا رفت دیگه هر دشمنی رو عین پفک شکست می دین. اسکایریم هم همینه، اولاش حتی سربازها و خرسها رو هم نمی شه زد ولی اواخر بازی می تونین حتی قبل از اینکه تم موسیقی بازی پخش بشه، اژدهای نگون بخت رو بکشین. خوشبختانه توی ویچر 1 از این خبرا نیست. بازی از همون اول سخته و در ادامه هم سخت می مونه و اگه دنبال یه چالش جدی هستین می تونین از Witcher 1 لذت ببرید.
مناظر و لوکیشن های جذاب
امکان نداره توی ویچر 1 خصوصا از وقتی که وارد شهر Vizima می شید، محیط بازی شما رو جذب نکنه. با وجود این که بازی قدیمیه، روی گرافیک محیط بازی به خوبی کار شده و حتی با گذشت 13 سال جذابیت های خودش رو داره. حالا شاید گرافیک بازی با نسخه های دوم و سوم بازی ویچر قابل مقایسه نباشه ولی توی خیلی از جاها گرافیکش از سریال ویچر بیشتره!! برای مثال تصویر بالا یک اسکرین شات از سریال ویچره و تصویر پایین یک اسکرین شات از بازی ویچر 1. توجه داشته باشید که ویچر 1 اولین بازی یک شرکت لهستانی مستقل، ساخته شده در سال 2007 هستش و سریال ویچر پر خرج ترین سریال سال 2019 یک شرکت بسیار بزرگ، با بودجه ی سالانه ی 17 میلیارد دلاریه.
داستان و شیوهی روایت عالی
مشابه نسخه های دوم و سوم بازی، داستان ویچر 1 هم از جذابیت خاصی برخورداره. هر چقدر هم که توی مراحل جلوتر می رین، داستان بازی جذاب تر می شه و در نهایت به یه پایان بندی بی نهایت پشم ریزون ختم می شه. اگه از طرفدارای دنیای ویچر هستین، ویچر 1 هم می تونه گرالت مورد نیاز خون شما رو تامین کنه. ضمن این که مکانیزم انتخاب دیالوگ موجود در نسخه های دیگه بازی نیز به قوت خودش باقیه و شما می تونین سرنوشت کاراکتر بازی خودتون رو بر اساس انتخاب های خودتون رقم بزنین. اصلا شعار بازی یه چیزی تو مایه های اینه: "ما اینجا خیر و شر نداریم، فقط انتخاب ها و پیامد ها مهم هستن."
درک شخصیت ها و ارتباط آن ها با گرالت در نسخه های دوم و سوم ویچر
دی ال سی Hearts of Stone رو یادتون هست؟ ابتدای این مراحل شما با شخصیت Shani روبرو می شید و ظاهرا که با گرالت آشنا و صمیمی هست ولی اگه ویچر 1 رو بازی نکرده باشین نمی شناسیدش و ممکنه مثل من به سوالات زیادی بر بخورین. Vesemir و Lambert و Eskel هم دقیقا همین شرایط رو دارن. یا توی ویچر 2 هم این مورد در رابطه با Zoltan و Dandelion و Foltest و Triss و خیلی شخصیت های دیگه صادقه. بازی کردن ویچر 1 می تونه خیلی از سوال های موجود در ذهن شما رو حل کنه.
پی سی های خسته
اگه توی خونتون یه PC قدیمی دارین و دلتون حوس یه بازی خوب و جذاب رو کرده، ویچر 1 می تونه گزینه ی خوبی برای گذران اوقات فراغت شما باشه. ضمن این که شما اگه بازی Gwent رو از GOG دانلود کرده باشین می تونین ویچر 1 اورجینال رو به صورت حلال دانلود بکنید و هیچ دوشواری ای هم نداره. البته ما هم این جا ویچر 1 رو برای دانلود گذاشتیم. حالا از هر طریق که راحت ترین، می تونید دانلود بزنید. این جا یه اسکرین شات دیگه از این بازی زیبا رو می تونین مشاهده کنید:
کمتر از حد انتظار ظاهر شدن سریال ویچر
در قبال سریال ویچر واکنش های متفاوتی وجود داره. بعضی ها عاشقش شدن و اون رو جایگزین مناسبی برای GoT دونستن ولی بعضی ها هم اون رو پایین تر از حد انتظار دونسته ان. اون هایی که با مجموعه بازی های ویچر آشنا بودن بیشتر در دسته ی دوم قرار می گرفتن. حالا جدای از وجود حفره های فیلمنامه ای، جلوه های ویژه ی بد و انتخاب بازیگران نه چندان خوب، طرفدارای بازی های ویچر چه بخوان چه نخوان سریال رو با بازیش مقایسه می کنن و خوب سریال نمی تونه اون هارو راضی کنه. اگه جزو این دسته از مخاطب ها هستین و دلتون برای گرگ سفید و ماجراهاش تنگ شده، بازی ویچر 1 می تونه برای شما مناسب باشه و شما رو دوباره به حال و هوای اقتباس CD Projeck Red از دنیای ویچر ساپکوفسکی ببره.
خلاصه این که ویچر 1 بازی خییلی شاخیه و غیر از موارد بالا دلایل زیاد دیگه ای مثل موسیقی متن زیباش می تونه شما رو به بازی کردنش ترغیب کنه. خلاصه که ویچر 1 بازی کنید.
من شاید خیلی حواسپرت باشم، اما من رو هر تبلیغی که کلیک نمیکنم
تو این همه راه اومدی، حالا میگی کلیک نمیکنی؟!!!
من کلیک میکنم
روزتون پشمریزون
حالا که لطف کردین پست رو تا آخر خوندین یه نظری هم برای ما ارسال کنید تا ما رو هم خوشحال کنید.