معرفی Draft جایگزین Arena در بازی Gwent
در آپدیت 7.4 بازی Gwent، مود جدیدی به نام Draft البته به صورت آزمایشی، جایگزین مود آرنا شد. اگر به خاطر داشته باشید در مود Arena چیدن Deck به این صورت بود که 25 مرتبه، سه کارت تقریبا هم رده، به صورت تصادفی برای شما ظاهر می شد و شما می بایست یکی از این کارت هارو انتخاب می کردید و Deck تون رو تکمیل می کردین. انتخاب 3 کارت از بین حدود 1200 کارت معمولا جلوی اجرای تاکتیک های پیچیده رو می گرفت و معمولا باید سعی می کردیم تا کارت هایی رو انتخاب کنیم که به تنهایی قدرتمند اند و به کارت های دیگه وابسته نیستند. این مسئله باعث می شد تا توی Arena شانس بازیکن بسیار بیشتر از توانایی ها و خلاقیتش در بردن بازی ها تاثیر داشته داشته و خیلی به درد آدم های بدشانسی مثل خود من نمی خورد.
همچنین یک سری کارت ها مثل John Natalis بودند که با این که provision cost بالایی دارن، ولی چون وابستگی بسیاری به وجود کارت های دیگه داشتند، عملا بی ارزش می شدند. البته درسته Arena در اصل معامله ای با Master Mirror بود و قراردادهایی که ایشون می بندن، معمولا ختم به خیر نمی شن ولی نه دیگه در این حد که یه کارت با هشت Provision Cost فقط دو امتیاز برای ما داشته باشه.
البته Arena جذابیت های خاص خودش رو هم داشت. مثلا توی Arena دیگه سقفی برای Provision Cost کلی Deck ها وجود نداشت یا برای مثال برخلاف مود های اصلی بازی می تونستیم از یک کارت Gold بیش از یک عدد و از کارت های برنز بیش از دو عدد داشته باشیم که این خودش می تونست منجر به اجرای تاکتیک های جدیدی بشه و سازندگان بازی Gwent نمی خواستن همچین چیزی رو از دست بدن.
موارد فوق باعث شد تا Arena تبدیل به Draft بشه. حالا این Draft چی هست اصلا؟ در مود Draft در ابتدا و هنگام چیدن Deck به شما 3 قدرت Leader به صورت تصادفی نشون می ده و شما یکیش رو با توجه به تاکتیکی که حدس می زنید قراره بازی کنید، انتخاب می کنید. بعد 3 تا کارت از 3 Faction مختلف به شما نشون می ده و یک کارت هم از بین اون ها انتخاب می کنین. تا این جاش مثل همون Arena است ولی از این به بعد تفاوت هاش شروع می شه. به منظور ساختن Deck، بازی برای شما 8 مرتبه 3 بسته ی 3 تایی از کارت ها رو به نمایش می گذاره. این بسته ها که یک اسم با مسما هم معمولا دارن، دارای کارت هایی هستند که خصوصیات مشابهی دارند یا این که متمم یک دیگر هستند. خصوصیاتی که تا حدودی سعی می شه تا با قدرت Leader و اون تک کارت انتخابی نزدیک باشند. توی این تصویر یک نمونه از این این انتخاب ها به نمایش درومده:
تو بسته ی پیشنهادی سمت چپ، کارت های Syndicate هستند که با سکه کار می کنن و به نحوی سکه های شما رو مصرف می کنن. بسته ی پیشنهادی وسطی بر مبنای Assimilate کردنه. به این صورت که دو تا کارت پایینی خاصیت Assimilate دارن و کارت بالایی با ساختن یه کارت جدید Assimilate اون هارو فعال می کنه و اون هارو Boost می کنه. بسته ی سمت چپی بر مبنای دفاع از کارت های خودیه و توشون یک Defender، یک Boost کننده ی کارت های روی زمین و یک Boost کننده ی دورف های توی دست وجود داره.
به هر حال شما کارت های خودتون رو انتخاب می کنین و تاکتیک هاتون رو می چینید و در نهایت از بین سه کارت Stratagem موجود هم یکیشونو انتخاب می کنید و Deck تون تکمیل می شه.
پس از ساخت Deck، حالا می تونید وارد بازی بشید. در حال حاضر و تو نسخه ی آزمایشی Draft شما برای تکمیل Draft باید 7 مسابقه با حریف هایی که به صورت تصادفی انتخاب می شن، انجام بدین و اون هارو ببرین. اگه ببازین که Draft تون تموم می شه و باید از اول شروع کنید ولی اگه بتونید 7 تا بازیتونو ببرین، برنده ی Draft می شین و در ازای این پیروزی حتی یک موز هم دریافت نمی کنین!!! البته این مسئله، احتمالا به خاطر آزمایشی بودن Draft ئه و در آینده و وقتی تونستن باگ ها و نقطه ضعف هاشو دربیارن و به محض انتشار نسخه ی رسمی، جوایز خوبی هم برای بردن Draft در نظر گرفته می شه و دیگه از این 7 دست بردن خشک و خالی در میاد.
یک نکته رو هم دوست دارم در نهایت بهش اشاره کنم؛ یکی از مهم ترین کارهایی که توی اکثر کارت بازی های موجود مثل Gwent می شه انجام داد، حدس زدن کارت های موجود در دست حریفه. این مسئله نیازمند وقت گذاشتن زیاد برای بازیه و می تونه یکی از مهم ترین تفاوت های بازیکن های حرفه ای و تازه کار باشه. در حالت Arena به هیچ وجه نمی شد دست حریف رو حدس زد ولی توی مود Draft با توجه به این که کارت ها از بسته های سه تایی انتخاب می شن، می شه وجود یک کارت رو در دست حریف رو در صورت اومدن کارتی مشابه با اون حدس زد و این می تونه Draft رو نسبت به Arena جذاب تر بکنه.
به هر حال توی این ویدیو می تونید یک نمونه چیدن Deck و یک دست بازی کردن توی Draft بازی Gwent رو مشاهده کنید. سعی کردیم تا روی کارت ها مدتی نشانگر موس رو نگه داریم تا قابلیت های کارت ها به نمایش بیاد و این ویدیو حالت آموزشی هم داشته باشه. ما در این جا سعی کردیم تا از تاکتیک Dwarf ها و Boost کردن Hand مون بهره بجوییم.
در نهایت امیدوارم از این پست خوشتون اومده باشه و بهترین دست ها تو بازی Gwent براتون بیاد.
من شاید خیلی حواسپرت باشم، اما من رو هر تبلیغی که کلیک نمیکنم
تو این همه راه اومدی، حالا میگی کلیک نمیکنی؟!!!
من کلیک میکنم
روزتون پشمریزون
حالا که لطف کردین پست رو تا آخر خوندین یه نظری هم برای ما ارسال کنید تا ما رو هم خوشحال کنید.
ادمین در تاریخ 2021-04-27
@jaj ارادتمندیم. اتفاقا در حال تهیه یه پست کامل راجع به گوئنت و کلید واژه هاش هم هستیم. پیگیر مطالب سایت ما باشید.