معرفی بازی Gwent: The Witcher Card Game
بازی Gwent به عنوان یک مینی گیم در ویچر 3
اگر ویچر 3 را بازی کرده باشید، حتما نام Gwent به گوش شما خورده است. کارت بازی شاخ و جذابی که داخل خود ویچر 3 تعبیه شده که میتونید اون رو با اکثر کاراکترهای ویچر 3، بازی کنید. متاسفانه Gwent در بازی، Tutorial مناسبی نداره و در ابتدای کار زیاد جذبتون نمیکنه و همین باعث شده که خیلی ها کلا بی خیال Gwent بشن، ولی اگه چند دست بازی کنید، متوجه میشید که چقدر بازی کلفت و معتاد کننده ایه. به طوری که بعد یه مدت بازی Witcher 3 به اون عظمت، تبدیل به یه کارت بازی ای میشه که وسطش یه کم اسب سواری و شمیرزنی هم داره.
تصویری از محیط بازی Gwent در بازی ویچر 3
انتشار Gwent به عنوان یک بازی کارتی آنلاین مستقل
بعد از موفقیت ها و محبوب شدن فراوان مینی گیم Gwent در بازی ویچر، شرکت فخیمهی CD Projekt Red تصمیم گرفت که این بازی رو به صورت آنلاین هم منتشر کنه تا هم یه حالی به ملت بده و هم این که از یه ایده دو بار پول به جیب بزنه. در همین راستا این بازی در سال 2017 برای پلتفرمهای PC، XBOX ONE و PS4 به صورت رایگان منتشر شد. منتهی برای اینکه بازی برای یک محیط آنلاین مناسب باشه مجبور به انجام تغییرات زیادی توی بازی شد و این تغییرات باعث شد تا Gwent دیگه یک کارت بازی خالی نباشه و خواص یک بازی استراتژی نوبتی رو به خود بگیره. متاسفانه خود بازی آنلاین Gwent هم مثل نسخه ی آفلاینش در ویچر 3 آموزش و Tutorial خیلی خوبی نداره و بازیکن ها باید به صورت خودجوش بازی رو یاد بگیرن.
آموزش بازی Gwent
و اما توضیح خود بازی؛ به طور کلی در بازی Gwent دو بازیکن وجود دارن که هر کدوم تعداد محدودی کارت با امتیاز ها و قابلیت های متفاوتی در اختیار دارن. هر بازیکن دو ردیف جهت قراردادن کارت های خود در اختیار داره. بازیکن ها به صورت نوبتی با قرار دادن کارت های خود در این ردیف ها، امتیازی مطابق خصوصیات کارت خود دریافت می کنن و در پایان round اون بازیکنی برندهی آن round ئه که امتیاز بیشتری در آن به دست آورده باشه. بازیکنا در صورت بردن 2 round از 3 round بازی، برندهی اون بازی میشن.
تصویری از محیط بازی Gwent: The Witcher Card Game
بازیکن ها می تونن کارت های خود را از یکی از چندین سری کارت موجود در بازی که به اونا Deck گفته می شود، انتخاب کنند. هر کدام از این deck های کارت هایی با قابلیت های متفاوت داره که این تفاوت ها منجر به پیاده سازی تاکتیک ها و روش های بازی مختلفی می شه. در حال حاضر بازی Gwent، شش deck متفاوت داره. به علاوه هر کدام از این deck ها از یک قابلیت leader برخوردارند که می تواند جدای از کارت های بازی، در دست های مختلف بازی، تغییراتی را ایجاد کنن. همچنین یه سری کارت neutral هم وجود دارند که فارغ از deck انتخابی، می توانند در هر deck انتخاب شن.
هر کدام از کارت های بازی از قابلیت ها و ویژگی های متفاوتی برخوردارند. برای مثال یک کارت ممکنه توانایی افزایش امتیاز ( boost ) کارت دیگری را در اختیار داشته باشه و یا این که یک کارت می تونه توانایی آسیب زدن و کاهش امتیاز ( damage ) کارتی از کارت های دشمن را داشته باشه. ( البته کلی قابلیت دیگه هم وجود دارد که اون ها در آینده معرفی خواهیم کرد. ) در نهایت به هر کدام از کارت های بازی، دو عدد اختصاص داده می شه. عدد اول امتیاز کارته که در هنگام محاسبه ی امتیازات آخر round، برنده و بازندهی اون round را تعیین می کنه و عدد دوم ارزش واقعی اون کارت یا همون ( provision cost ) اونه. برای مثال کارتی که خودش 4 امتیاز داره و قابلیت زدن 4 امتیاز damage در هنگام قرارداده شدن در بازی را داره می تونه 8 امتیاز provision cost داشته باشه. علاوه بر کارت های معمولی که بهشون unit گفته می شه دو دسته کارت به نام های Special و Artifact نیز وجود داره. این کارت ها به خودی خود امتیازی ندارند ولی روی کارت های امتیاز دار ( unit ) تاثیر می ذارن و اونا رو تقویت یا تضعیف می کنن.
پس از انتخاب deck و انتخاب leader اون، هر بازیکن باید حداقل 25 کارت از میان کارت های موجود آن deck انتخاب کنه. جهت برقراری نسبی عدالت و fairness در بازی، مجموع provision cost های کارت های انتخابی، باید از مقدار مشخصی کمتر باشه.
محیط چیدن Deck در بازی Gwent
در انتها و پس از چیدن کارت های deck، بازیکن ها می تونن وارد بازی با رقبایی در rank خودشان بشن و در صورت بردن بازی می تونن rank خودشون رو بالاتر ببرند و با رقیب های قوی تری رو به رو بشن و خودشون رو به چالش بکشند. در این ویدیو یک نمونه بازی Gwent را مشاهده می کنید:
نحوهی نصب Gwent
برای دانلود بازی Gwent باید نرم افزار Gog رو دانلود کنیم که یه چیزی تو مایه ها همون استیم خودمونه. فایل downloader اون رو می تونید از سایت رسمیش با هیتلر شکن و یا از اینجا بدون هیتلر شکن دانلود کنید. بعد از دانلود اون، فایل رو باز می کنیم و خودش برامون Gog رو دانلود می کنه، بعد باید توی Gog ثبت نام کنید و توی لیست بازی هاش Gwent رو پیدا کنید و اونو دانلود کنید. شاید یه مقدار حجم بالای بازی توی ذوقتون بزنه ولی باور کنید ارزشش رو داره. مورد داشتیم طرف ویچر 3 رو به خاطر Gwent بی خیال شده و شبا تا 5 صبح داره Gwent می زنه. اخیرا هم که نسخه ی IOS بازی هم برای بچه پول دارها منتشر شده، هرچند ما فقرا باید با همون PC های خستهی خودمون Gwent بزنیم.
( بروز رسانی: به سلامتی بازی کارتی Gwent: The Witcher Card Game برای پلتفرم اندروید هم منتشر شده و شما می تونید Gwent رو به سادگی و بدون نیاز به vpn از خود Google Play در این لینک دانلود کنید. به علاوه Gwent در پلتفرم استیم هم اومده و شما می تونید از این لینک بازی رو در پلتفرم استیم هم اجرا کنید؛ هر چند من به شخصه از اون جایی که Gog متعلق به خود CD Projekt ئه، بازی کردن Gwent رو در Gog نسبت به Steam ترجیح میدم )
در انتها امیدوارم که از این مقاله خوشتون اومده باشه و مقالات دیگه ی ما که در رابطه با معرفی تاکتیک های بازی Gwent ئه رو هم دنبال کنید. Gwent بزنید تا رستگار شوید.
من شاید خیلی حواسپرت باشم، اما من رو هر تبلیغی که کلیک نمیکنم
تو این همه راه اومدی، حالا میگی کلیک نمیکنی؟!!!
من کلیک میکنم
روزتون پشمریزون
حالا که لطف کردین پست رو تا آخر خوندین یه نظری هم برای ما ارسال کنید تا ما رو هم خوشحال کنید.
admin در تاریخ 2021-02-25
@طاهر سلام دوست عزیز در بازی گوئنت در درجهی اول همه چیز به شانس بستگی داره. و همین موضوع به جذابیتهای گوئنت اضافه کرده. برای به دست آوردن کارتهای جدید در گوئنت راه اول ترکوندن بشکه است. کارتهایی که از بشکه خارج میشن کاملا تصادفی هستند و فقط به نوع بشکهای که انتخاب کردهاید ربط دارند. اما علاوه بر این یک راه دیگری هم برای به دست آوردن کارت وجود دارد. شما میتوانید کارتهایی که از آنها زیاد دارید را پارهپوره کنید و با تکههایش کارتهای جدیدی بسازید. راه اصلی به دست آوردن کارت در بازی گوئنت همین روش است. وگرنه اگر به شانس تکیه کنید، هرگز نمیتوانید کارتهایی که به آنها علاقه دارید را از بشکه خارج کنید.